Over CSL

Ben jij gedreven, duurzaam en wil je het beste uit jezelf halen? Dan is CSL er voor jou!

Wij staan voor studenten die het maximale willen bereiken – en dat is voor iedereen anders, of je nou een bestuursjaar doet, een functiebeperking of depressie hebt, of baat hebt bij kleinere werkgroepen. Wij vinden dat de universiteit dit maatwerk hoort te bieden. Niet alleen in Corona-tijd moeten colleges en werkgroepen worden opgenomen maar dit moet altijd beschikbaar zijn voor studenten met ziekte of een functiebeperking.

CSL is een medezeggenschapspartij van de Universiteit Leiden. Wij staan voor een groene universiteit, individuele aandacht voor de student, en voor toegankelijk onderwijs voor iedereen – of je nou door een functiebeperking minder, of door een dubbele studie meer studiepunten wil halen, maar meer hierover vindt je <hier>.

CSL is de oudste partij van de universiteit, en hierdoor kunnen wij jarenlange ervaring meenemen naar de keuzes van nu om voor alle studenten het beste te regelen.

Elk jaar zijn er verkiezingen voor de universiteitsraad en faculteitsraden waarin wij enthousiaste studenten voor inzetten, en daar kan jij dit jaar online op stemmen! De raden kunnen beslissen over alles wat jou aangaat als student. Van online colleges tot het herkansen van voldoendes, van software als Brightspace en Usis tot jouw privacy bij online tentamens. Denk vooral met ons mee en laat je problemen of ideeën aan ons weten!

Wij zijn voor maatwerk, jouw welzijn en een duurzame universiteit. Wij zijn er voor jou. Wij zijn CSL!

Liefs,

Het bestuur