About CSL

Ben jij gedreven, duurzaam, en wil je het beste uit jezelf halen? Dan is CSL voor jou! 

Wij staan voor studenten die het maximale willen bereiken – en dat is voor iedereen anders, of je nou een bestuursjaar doet, een functiebeperking hebt, of baat hebt bij kleinere werkgroepen. Wij vinden dat de universiteit dit maatwerk hoort te bieden, en dat dat veel beter kan dan nu, en daarom zijn wij CSL! 

CSL is een medezeggenschapspartij van de Universiteit Leiden. Wij staan voor een groene universiteit, individuele aandacht voor de student, en voor toegankelijk onderwijs voor iedereen – of je nou door een functiebeperking minder, of door een dubbele studie meer studiepunten wil halen, maar meer hierover vindt je <hier>.

CSL is een van de oudste partijen van de universiteit, en hierdoor kunnen wij jarenlange ervaring meenemen naar de keuzes van nu om voor alle studenten het beste te regelen. 

Elk jaar zijn er in april verkiezingen voor de universiteitsraad en faculteitsraden, en daar kan jij voor stemmen! De raden kunnen beslissen over alles wat jij belangrijk vindt als student – van afvalscheiding tot het herkansen van voldoendes tot software, Usis en blackboard, en we willen ook zeker jouw mening horen hierover! 

Wij zijn CSL, en wij zijn er voor jou! 

Het bestuur