Ons bestuur

Het bestuur der CSL:

Voorzitter: Rick van den Brink

Secretaris: Janienke van Geest

Penningmeester: Emmanuel Verhoeven

Lid PR/Campagne: Milcah Huynh

Rick van den Brink

Hallo! Mijn naam is Rick van den Brink en dit jaar ben ik voorzitter van CSL. Opgegroeid in de Betuwe heb ik het Gelderse ingeruild voor het Leidsche en studeer ik sinds 2016 politicologie. Gedurende mijn studie heb ik altijd extra vakken en taken op me genomen, en de universiteit heeft daarin een belangrijke faciliterende rol gespeeld, maar er zijn altijd verbeterpunten. Sinds begin 2020 ben ik dan ook actief voor CSL. CSL is voor mij dé studentenpartij die een nuchter geluid laat horen. Consistent en constructief, niet met alle winden meewaaiend, maar met een eigen verhaal. Onze partij is van groot belang in de universitaire politiek en ik ben blij een kleine bijdrage te leveren om CSL extern goed te vertegenwoordigen.

Janienke van Geest

Hey! Ik ben Janienke, dit jaar secretaris van CSL. Ik zit nu in mijn derde jaar van de studie politicologie en vond het tijd om verder te kijken dan de boeken en mij in te zetten binnen de universiteit. Zodoende ben ik bij CSL terecht gekomen, een partij die in mijn opinie echt iets bij te dragen heeft aan het universitaire leven in Leiden. Ik ben blij deel uit te maken van een partij die zich inzet voor een eerlijke universiteit met goed onderwijs.

Emmanuel Verhoeven

Ik ben Emmanuel! Penningmeester van CSL en nummer 2 op de lijst van de faculteit der rechtsgeleerdheid. Ik studeer Fiscaal Recht en Rechtsgeleerdheid en zit nu in mijn derde jaar. Ik veel mensen die zich inzetten voor CSL en zodoende ben ik erin gerold. Met deze leuke groep mensen vergaderen we vaak en buigen we ons over interessante vraagstukken binnen de universiteit.

Milcah Huynh

Mijn naam is Milcah Huynh. Momenteel ben ik LLM studente Public International Law aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid en vorm ik samen met Rick, Janienke en Emmanuel het CSL bestuur. Mijn taak focust zich vooral op de PR en campagne voor de verkiezingen, waarin ik het vooral belangrijk vindt dat de kwaliteit van het onderwijs ten alle tijden gewaarborgd wordt. Stem jij ook op CSL?